Persoonlijke talent coaching met direct resultaat voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Met een intensieve persoonlijke coaching sessie gaan we samen aan de slag. Het gaat in eerste instantie altijd om een eenmalig gesprek. Vanuit daar heb jij de vrijheid om zelf aan te geven wat bij je past en waar je behoefte aan hebt. Je zit dus niet direct vast aan een volledig coaching traject, maar kunt zelf bepalen wat en wanneer nog nodig is.

Coaching gesprek

In een coaching sessie van ongeveer 1,5 uur gaan we samen aan de slag. De resultaten van de talententest die je van tevoren thuis hebt ingevuld, vormen de basis van het gesprek. Door het stellen van vragen begeleid ik je door de resultaten heen. Met als resultaat dat jij een helder zelfinzicht hebt en concrete handvatten om te werken aan jouw persoonlijke groei.

Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten particulier: €150 (talentscan, gesprek en rapportage, incl. BTW)
Kosten zakelijk: €175

Intake gesprek (optioneel)

Wil je liever wat uitgebreider samen kennismaken face-to-face? Dat kan zeker. Nog voor het maken van de scan, stellen we je hulpvraag vast. Samen krijgen we een zo goed mogelijk beeld van jouw situatie en of Talent Minded bij jou en jouw vraag past.

Duur: ongeveer 45 minuten
Kosten: €50,-

Telefonische kennismaking

Ben je enthousiast over wat Talent Minded jou kan bieden? Wil je meteen een afspraak maken, heb je nog vragen of wil je alvast kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik wil je graag ontmoeten. Je kunt me telefonisch bereiken op 06 57915247 of via mail anne@talentminded.nl

Duur: ongeveer 15 minuten
Kosten: gratis

Een coaching gesprek bij Talent Minded geeft jouw persoonlijke groei een boost

Hoe het coaching gesprek verloopt

Als je besluit een afspraak voor een gesprek te maken, dan maken we eerst telefonisch even kennis. Daarna krijg je van mij, via de mail, een link naar de talententest toegestuurd. Je kunt deze talententest eenvoudig thuis online invullen. In het gesprek begeleid ik je door de resultaten heen. Ik stel vragen en houd je daarmee een spiegel voor, zodat je zelf kunt ondervinden en ervaren wie jij nou echt bent. Vanuit mijn betrokkenheid en enthousiasme, wil ik jou helpen en inspireren om het beste uit jezelf naar boven te halen. De rapportage waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen, krijg je daarna digitaal toegestuurd.

Enthousiast?

Plan jouw afspraak

Neem contact op