Ik stel me graag aan je voor

Hallo, ik ben Anne van der Velden (24 jaar), de persoon achter Talent Minded en gecertificeerd om de Talent Me.-scan te interpreteren en terug te koppelen. Ik geloof in bewustwording als eerste en belangrijkste stap. Alleen écht inzicht kan daadwerkelijk tot een blijvende verandering leiden. Wanneer je écht begrijpt waarom je doet zoals je doet of je voelt zoals je je voelt, kun je heel gemakkelijk verandering teweeg brengen en je persoonlijk ontwikkelen. En daar kan ik je bij helpen.

Het idee van Talent Minded is ontstaan toen ik zelf de kracht van de Talent Me.-scan ondervond. Via mijn werkgever ben ik in aanraking gekomen met de Talent Me.-scan en dit heeft me enorm veel gebracht. In één gesprek werd alles opengebroken en veel werd ineens heel duidelijk. Ik kreeg helder zicht op mijn natuurlijke kracht, maar ook terugkerende valkuilen en onzekerheden waar ik aan kon werken. Hier herkende ik wel al delen van, maar ik had er geen helder zicht op en kon ze in mijn eentje niet doorgronden en écht begrijpen. Maar door de terugkoppeling van de Talent Me.-scan had ik het gevoel dat ik mezelf ineens door en door snapte.

Met deze hernieuwde energie en kennis heb ik een kort coachingstraject doorlopen, zodat iemand me een helpende hand kon bieden bij het doorbreken van mijn patronen. En de rest ging vanzelf. Het is verbazingwekkend hoe makkelijk je als persoon kunt groeien, als je weet waarom je op een bepaalde manier reageert, gedraagt of voelt. Dit inzicht heeft er voor mij voor gezorgd dat ik in korte tijd meer mezelf ben geworden en daar ook veel meer energie uit haal. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik Talent Minded ben gestart en jou graag help om ook dit inzicht in jezelf te ervaren.

Enthousiast?

Plan jouw afspraak

Neem contact op